Wapens

De standaard regels gelden voor vechten met wapens. Dit houd in dat het hoofd geen hit points heeft en dus niet geraakt mag worden, dit geldt ook voor de geslachtsdelen en bij de dames de borsten. Er mag ook niet gestoken mag worden met wapens die een kern hebben en er wordt niet geshieldbashed.

Bij Beroepen kan je zien welk beroep welk wapen mag dragen en de spelregels omtrent wapens zijn hier te vinden. Hierbij kan je ook met onze setting Nerf wapens gaan gebruiken (naast de normale Larpwapens zoals schilden en zwaarden). Deze nerf wapens kan je natuurlijk helemaal de kleur geven en aanpassen zoals jij wilt en zoals het bij jou character past. Als een wapen te echt lijkt kan je de voorste ring op het wapen wel oranje laten (i.v.m. de Nederlandse wet). Hierdoor geef je ook aan dat het wapen niet echt is. Hoe je de gun spuit is echt aan jezelf maar onthoud dit even, het is namelijk echt een wet in Nederland!

De SL's zorgen voor de darts en schijfjes, deze mag je dus niet zelf mee nemen.

LET OP: Je mag de mega series van Nerf gebruiken, maar de SL verzorgt hiervan niet de pijltjes.
Handige Tip: als je de nerf guns uit elkaar gaat halen maak dan zoveel mogelijk foto's van de binnenkant van de gun, zodat als je hem weer in elkaar zet je precies kan opzoeken waar alle veertjes, schroefjes en andere onderdeeltjes zich bevonden!