Verhaal van Postapobob

Het was 2013 toen een zonnestorm insloeg en vrijwel alle technologie op aarde onbruikbaar maakte. Veel mensen konden niet meer overleven zonder de huidige technologie. Rellen ontstonden en veel staten en landen vielen. Dit leidde er toe dat veel mensen een greep naar de macht deden. Ook deze machtgrepen leidde weer tot meer rellen en dit bleef in een cyclus door gaan. Zo verliepen velen jaren en de mensheid kwam uit in een dieptepunt. In dit dieptepunt ontstond er een organisatie die niet alleen aan zichzelf dacht, maar de wereld probeerde op te bouwen zodat iedereen hiervan kon genieten: The basecampers.

Het is nu 2083 en de heropbouw is in volle gang. Honderden basecamps zijn opgezet, deze basecamps dienen als een soort kleine dorpjes waar iedereen veilig is. Ook werken hier de mensen samen om iedereen die mee wil werken voeding, onderdak en een doel in het leven te brengen. Er is een economie op gang gekomen, er zijn weer sprongen in de technologie gemaakt en op veel plaatsen is het relatief veilig.

Ondanks deze vooruitgang zijn er nog steeds groepen die andere doelen hebben als de wederopbouw. Zo worden er bijvoorbeeld nog steeds machtsgrepen verricht. In het oude Nederland is er ondertussen een sterke samenwerkingsverband opgezet tussen de verschillende basecamps en is het over het algemeen redelijk veilig. Al begint het in het Zuiden en Oosten van Nederland steeds onrustiger te worden.

Er zit ook veel vooruitgang in de technologie. Ondanks dat veel van de technologie verloren is gegaan, is veel kennis hiervan behouden. Dit leid er toe dat ook de technologie langzaam weer wordt opgebouwd, alleen ligt de focus hier anders. Waar deze vroeger op comfort en gemak lag, ligt de nadruk nu op de praktisch kant. Dit leid er toe dat er zelfs vooruitgang geboekt is op sommige gebieden in vergelijking tot 2013, toen de ramp gebeurde.

Om meer te lezen over de groeperingen klik hier.

Om meer te lezen over wat er vorige evenement is gebeurd klik hier.