Karakter creatie

  1. Starten met een Larp character is altijd lastig, je hebt vaak wel een idee in je hoofd (zo niet zie referentiemateriaal om ideeën op te doen)  maar het is moeilijk om dit idee op papier te zetten. Daarom hebben wij eerst een lijstje vragen over jou character hier. Dit zijn algemene vragen over jouw karakter. Het is mogelijk om als een individueel persoon te beginnen maar ook als een persoon uit een van de spelers groepen. Je kan ook beginnen als een afstammeling of vluchteling van een van de NPC groepen maar overleg dit eerst met de SL
  2. Nu ga je, jezelf afvragen welk beroep je neemt en welke skills je daarbij neemt. Net wat bij jou character past.
  3. Dan moet je, jezelf afvragen waarom je op dit punt in het verhaal erbij gekomen bent. Waar we precies beginnen staat bij het evenement zelf. (bijvoorbeeld bij Kamp Oranje).
  4. Daarna zet je dit allemaal op papier en stuur je het op samen met je inschrijving!
  5. Natuurlijk zijn je kostuum, wapens en props heel belangrijk. Maak en pas ze zoveel mogelijk aan, aan het thema (zie referentiemateriaal voor voorbeelden).

Voor alles geldt: Als je er niet zeker over bent, of natuurlijk als er gewoon vragen zijn, vraag het aan de SL of op het forum.