Nieuws

De nieuwe skills zijn beschikbaar! (01-11-2021)

Download de skills hier! 

Het spelen van een mutant per 2020 (07-02-2020)

Wij hebben het altijd belangrijk gevonden dat mensen plezier in het spel hebben en dat de beperkingen gelimiteerd zijn tijdens onze evenementen.
We zijn er echter achter gekomen dat het spelen van een mutant in onze setting iets meer haken en ogen heeft dan we in eerste instantie dachten.
Omdat er redelijk wat vereisten zijn om een mutant te kunnen spelen en het een gedeeltelijk geheime lore heeft, hebben we besloten dat per 2020 mutanten enkel nog op aanvraag gespeeld kunnen worden. De background van mutanten is iets dat net iets meer aandacht nodig heeft dan een reguliere background, en zeker voor hen die nog onbekend zijn met de setting kan dit lastig zijn.
We willen dat spelers eerst bekend zijn met onze setting voordat ze een mutant kunnen gaan spelen.
Wanneer je minstens 1 evenement bij ons hebt gespeeld kan je een aanvraag doen via het contact formulier om een mutant te mogen spelen.
Bedenk wel dat in onze setting mutanten met de nek worden aangekeken door de omgeving en dat je het zwaar gaat hebben in verband met discriminatie.

Voor hen die al een mutanten karakter hebben in onze setting kunnen deze gewoon blijven spelen.
Aangezien we de regels en skills rondom de mutanten ook van de website hebben verwijderd zullen jullie binnenkort een eigen regelset krijgen met de skills en kleine stukjes lore erin.

We hopen dat men deze beslissing zal begrijpen en ons hierin wil steunen.

 

Veranderingen Februari 2020 (07-02-2020)

We beginnen 2020 met een hoop aanpassingen op onze regels. Zo hebben we een nieuw systeem rondom de drankjes gemaakt, de update komt met een eigen crafting guide genaamd de PostApoBinas! Daarnaast is de oude crafting guide ook aangepast Klik hier om ze te bekijken! Daarnaast zijn sommige van onze skills aangepast en nog een paar kleine veranderingen. Als je wil weten wat er precies veranderd is hebben we hier een handige changelog om een snel overzicht te krijgen.

 

Nieuwe spelregels (12-06-2019)

De nieuwe regels zijn uit. Bekijk ze hier!

 

Crafting Guide 2.0! (12-06-2019)

Versie 2 van de Crafting Guide is online! Klik hier!

 

Inventaris punten bij aanmaken nieuw karakter

We hebben een puntensysteem uitgebracht waarbij je als nieuw karakter je uitrusting kan kopen met een puntensysteem. Hierbij zorgen wij ervoor dat iedereen met een zelfde en eerlijke start het spel in kan gaan. Kijk onder Spelsysteem => Karakter creatie voor meer info!

 

Nieuwe Skills!

De nieuwe skills staan online, kijk bij Spelwereld -> Skills voor de nieuwe versie.

 

Special #2

 

PostApoPrimeur: Bonjour mon petit baguettes, we’re going to Calais Doel!

Arthur komt na de aanval van de Raiders op jullie af met interessant nieuws: In de regio Doel hebben Allies last van communicatiestoornissen, motoren die uitvallen, mensen die niet terugkeren van patrouilles en allerlei andere soorten onheil. De allies vermoeden dat dit te maken heeft verhoogde abnormaliteiten in die regio. Hij verwacht dat mutanten dit gebied hebben overgenomen en vraagt de outpost of zij onderzoek kunnen doen aangezien zij meer kennis hebben van mutanten dan een groot gedeelte van de allies. Wellicht is er wel meer informatie over de mutantenprofessor. Hij weet jullie te vertellen dat iedereen die mee wilt vanavond om 1800 klaar moet staan om mee te gaan in de truck naar Doel.

Spelers die zich inschrijven voor Postapo Special #2 hebben zich aangemeld om mee te gaan naar Doel. Zij stappen om 18:00 in de truck en komen om 20:30 aan in Doel.